Leverans av din luftvärmepump

Leveranstider

Vid beställning av luftvärmepump kommer du kontaktas utav en installatör inom ca. 2 arbetsdagar för bokning utav installation. Värmepumpen skickas normalt direkt till dig vid beställning så att montören kan boka installation snabbare och på kort varsel.

På den bokade installationsdagen kommer installatören hem till dig och har med sig det material som ingår i den installation ni valt. Montören har i regel med sig extra material för att kunna säkerställa att installationen kan slutföras, även om det krävs lite mer material än vad som ingår i installationen. Detta görs upp med montören på plats. Ni resonerar och kommer tillsammans fram till bästa placeringen ur värmespridningssynpunkt och givetvis efter era önskemål.

Om ni absolut inte har möjlighet att ta emot värmepumpen innan installationen så hör av er till oss i samband med beställningen så försöker vi leverera den till montören stället. Det går oftast bra den vägen också!

*Under hösten skickar vi normalt din värmepump 2-3 veckor innan bokad installation. Om du vill ha din värmepump skickad direkt efter beställning meddela oss via mail eller telefon.

 

Våra fraktalternativ:

Hemleverans 0 kr.
- Kan delas i flera leveranser
- Avisering ingår
- Värmepumpen levereras hela vägen hem
- Vissa tillbehör kommer till utlämningställe

Leverans till montör 500 kr.
- Installatören tar med sig dina varor på installationsdagen