Så skaffar du luftvärmepump

Välj en värmepump

Det första du behöver göra är att välja vilken modell du vill ha. Ta gärna hjälp av våra experter för att hitta den pump som bäst passar ditt hus och dina förutsättningar bäst.

Beställ installation

Kom ihåg att välja den installation som passar dina förutsättningar när du köper din värmepump. Om du har rätt att utnyttja rotavdraget så väljer du installationspaketet där rotavdrag ingår. Vi hjälper dig då med att ansöka om rotavdraget och därför kommer du även behöva uppge personnummer och fastighetsbeteckning i ordern.

Slutför beställning

Du kan slutföra din beställning här via hemsidan eller via kundservice på telefon, mail eller i chatten. I kassan väljer du mellan faktura 30 dagar efter installation eller förskottsfaktura.

Tidsbokning

Efter ditt köp kommer du inom några få dagar bli kontaktad av en av våra installatörer. Du bestämmer tillsammans med installatören en tid som passar för själva installationen av värmepumpen. Om du har några frågor till installatören så passa på att ställ dem vid detta tillfälle.

Leverans

Produkterna till installationen av värmepumpen levereras antingen direkt hem till dig ett par dagar efter beställningen eller till installatören. Du väljer själv om du vill ta emot leveransen själv eller få den skickad till installatören som då tar med sig produkterna på installationsdagen.

Dags för installation

På installationsdagen bestämmer du tillsammans med installatören var värmepumpen ska placeras. Därefter tar installatölren helt och hållet hand om själva installationen. Alla våra installatörer har erforderliga certifieringar och lämnar alltid en kontrollrapport samt funktionskontroll efter att värmepumpen installerats.

Njut!

Nu är din nya värmepump installerad och du kan njuta av den sköna och energisnåla värmen. Om du är nöjd med din nya värmepump får du gärna rekommendera oss till vänner och bekanta som också vill sänka sina uppvärmningskostnader. Dela gärna din köpupplevelse på till exempel Trustpilot så att fler kan göra ett tryggt värmepumpsköp.