image
Panasonic HZ25ZKE Ink. Installation
28 995 kr
A+++

Panasonic HZ25ZKE Ink. Installation

Installation ingår
Värmer 20-150m²
Kyler 20-70m²


Underhållsvärme 8-15 grader
Econavi energioptimering
SCOP på 5,3 
Startar automatisk efter strömavbrott
Inbyggt Wi-Fi
Fireplace-funktion

Du som E.ON-kund får dessutom 1000 kr i rabatt

Finns även i grafitgrå färg, Kontakta oss gärna på 010-33 00 135 för mer information!

Tillgänglighet: I lager
28 995 kr
A+++
Produktblad
Antal:
Antal:
Antal:
Antal:
Jämför

Luftvärmepump Panasonic HZ25ZKE - Äntligen hos EON!

Panasonic HZ25ZKE representerar den senaste tekniken inom luftvärmepumpar, utvecklad för att överträffa förväntningarna med sina avancerade funktioner och exceptionella energieffektivitet. För den som söker en högpresterande värmepump från Panasonic, står HZ25ZKE ut som ett utmärkt val.

Tänk på miljön – köp en energieffektiv och hållbar värmepump från Panasonic!

Styr klimatet inomhus

Att uppnå en konstant bekväm och angenäm temperatur inomhus är fullt möjligt med en avancerad luft-luftvärmepump. Med introduktionen av Panasonic HZ25ZKE, som inkluderar uppgraderad Wifi-teknik, är detta nu lättare än någonsin.

Inbyggd Wifi

Med lanseringen av HZ25ZKE har Panasonic vidareutvecklat sitt Wifi Comfort Cloud-system, vilket möjliggör för användaren att fjärrstyra uppvärmningen via en smartphone eller surfplatta. Detta är en bekvämlighet som tillåter husägare att värma upp sitt hem även när de inte är på plats.

Bästa SCOP och energiklass A+++

Med en energiklass A+++ och ett SCOP-värde på 5,30, samt en maxeffekt på 7,50 kW, är HZ25ZKE en av marknadens mest energieffektiva luft-luftvärmepumpar, vilket gör den överlägsen jämfört med tidigare modeller från Panasonic.

Detta är SCOP-värde

SCOP-värdet speglar värmepumpens effektivitet vid nominell drift. Ett högre värde indikerar högre effektivitet, och i detta avseende är Panasonic HZ25ZKE en klar ledare, även jämfört med andra modeller från Panasonic.

Värmer ner till -25°C

HZ25ZKE är designad för att motstå de stränga krav som det nordiska klimatet ställer, med förmåga att upprätthålla hög energieffektivitet även vid temperaturer så låga som -25°C. Det säkerställer att ditt hem förblir varmt och välkomnande, oavsett de rådande väderförhållandena utomhus.

...och kyler när det behövs

Under sommarens varma månader kan HZ25ZKE också användas för att svalka ditt hem. Detta ger dig möjlighet att njuta av en behaglig inomhustemperatur året om, och bidrar till en mer energieffektiv användning av din värmepump.

Beställ installation av Panasonic HZ25ZKE

Placera din nya luft-luftvärmepump på den plats där den gamla stått – eller på en ny plats. Kanske har du aldrig ägt en luftvärmepump? Då kan el behöva dras fram till installationsplatsen. När du beställer en luftvärmepump kan du samtidigt beställa en installation med eldragning, som sköts av någon av de professionella installatörer som finns i vårt nätverk. 


Vi hjälper dig 

Oavsett var i Sverige du bor finns vi på plats och hjälper till med installationen av din värmepump när du behöver det. Och lämnar dessutom garanti på både luftvärmepumpen och installationsjobbet. I installationen ingår bland annat: 

 

  • Fyra meter rör, plastkanal, dräneringsslang och signalkabel. 

  • Montering av utedel. 

  • En väggkonsol och vibrationsdämpare. 

  • Vakuumsugning och igångkörning. 

  • Stickkontakt för förberedd eller befintlig el. 

 

Om du har en gammal värmepump och den nya ska sitta på samma ställe monterar vi ned den äldre varianten. Däremot ingår inte bortforsling av vare sig gammal pump eller emballage. 


Varvtalsreglerad kompressor 

Panasonics luftvärmepumpar är utrustade med varvtalsreglerade kompressorer eller Inverter-styrning som det också kallas. Det innebär att värmepumpen automatiskt anpassar hastigheten (gasar och bromsar) och justerar temperaturen för att få en så jämn och ekonomisk drift som möjligt. Det sparar inte bara energi, det gör även att du inte behöver tänka på att höja eller sänka temperaturen manuellt vid väderomslag. Luft-luftvärmepumpen sköter i stället jobbet likt en automatisk termostat.  

 

  • Luft-luftvärmepumpen anpassar sig efter husets eller stugans aktuella värmebehov.

  • Det är endast den energi som verkligen krävs som förbrukas. 

  • Temperaturen är jämnare och driften blir mer ekonomisk. 


Ny smart funktion – Econavi 

Econavi hjälper din Panasonic värmepump att reglera effekten och energiåtgången genom att läsa av om det är till exempel soligt, mulet, natt eller dag. Är det dåligt väder så ökar pumpen automatiskt effekten eftersom det krävs mer värme. På samma sätt minskar värmepumpen effekten lite om solen skiner, då det krävs mindre värme inne. På detta sätt optimeras både komfort, besparing och miljöpåverkan. 

 

Econavi ser alltså till att det går åt så lite energi som möjligt – samtidigt som den ökar din komfort. Funktionen fungerar dessutom både vid värme- och kyldrift.  


Nytt köldmedium för bästa effekt! 

EU ställer allt hårdare krav på värmepumpstillverkarna vad gäller miljövänlighet. HZ25ZKE har självklart därför det nya köldmediet R32, vilket bidrar till en grönare omgivning samtidigt som du maximerar insparningen – vilket är något vi tycker är extremt viktigt. Jämför du till exempel köldmedie R410A med R32, så har GWP-värdet (Global Warming Potential) reducerats till en tredjedel, något som talar för sig själv. Dessutom har Panasonics nya rotationskompressor R2. Detta gör att det är deras bästa och effektivaste modell hittills!

 

Mer information
Tillverkare (märke)Panasonic
Energiklass ettiketA+++
Energiklass VärmeA+++
Effekt värme3,2 (0,85 – 7,50) kW
SCOP5,3
Energiklass KylaA+++
Effekt kyla2,50 (0,85 – 3,6) kW
SEER8,8
Garanterad drifttemperatur värmedrift -25 / +24
Ljud (db)Inne: 18 / 24 / 45
LuftrenareJa
Garanti (år)5 (Vid köp av installation + servicekrav)
Modellbeteckning innedelCS-HZ25ZKE
Mått innedel Höjd-Bredd-Djup295 x 870x 229
Avstånd från tak3-5 cm
Innedelens vikt11
Modellbeteckning utedelCU-HZ25ZKE
Mått utedel Höjd-Bredd-Djup622 x 824 x 299
Utedelens vikt34
KylmediumR32
Nätspänning (V)230
Rekommenderad avsäkring amp10
El-koppling viainnedel eller utedel
Rördimension1/4 ’’–3/8”
Max rörlängd (m)3-20
serviceJa

Lämna ett meddelande


Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.