image
Daikin Stylish XTH 30 Ink. Installation
30 995 kr
A+++

Daikin Stylish XTH 30 Ink. Installation

Installation ingår
Värmer 10-160 kvm
Kyler 10-110 kvm

Energiklass A+++
Inverter
Swingkompressor 
Diplomerad deisgn
Fireplace-funktion

Du som E.ON-kund får dessutom 1000 kr i rabatt

Kontakta oss gärna på 010-33 00 135 för mer information!

Finns nu även i Svart färg, se nedan.

 

 

Tillgänglighet: I lager
30 995 kr
A+++
Produktblad
Antal:
Antal:
Antal:
Antal:
Jämför

Designorienterad Stylish XTH med Integrerad WiFi

Denna modell XTH är en sammansmältning av estetiskt uttryck och avancerad teknologi, skapad för att leverera helhetliga lösningar för inomhusklimat. Den utmärker sig som den smalaste enheten på marknaden för väggmontering, med en profil på endast 189 mm. Finns tillgänglig i två klassiska kulörer: pärlemorvitt och djupsvart. Denna värmepump utmärker sig med sin kapacitet att bibehålla maximal effektivitet ner till -25 grader Celsius samtidigt som den erbjuder exceptionell komfort och energieffektivitet.

Den integrerade WiFi-funktionen möjliggör för användarna att kontrollera värmepumpen smidigt via vår applikation, tillgänglig för smartphones. Den är även kompatibel med moderna röststyrningssystem som Google Assistant och Amazon Alexa.

Filtreringssystem för Optimal Luftkvalitet

Med sin toppmoderna luftreningsteknik, använder XTH-modellen Flash Streamer-teknologi för att effektivt neutralisera allergener som pollen och mögelsporer, samtidigt som den reducerar obehagliga dofter. Detta skapar en renare och mer behaglig inomhusmiljö. Dess titanapatitfilter är speciellt utformat för att neutralisera ihållande dofter, exempelvis från tobak och husdjur, och högkvalitativ luftfiltrering tar hand om även de finaste partiklarna för att säkerställa en stadig ström av ren luft.

Jämn Temperaturreglering med Spis-logik

Vår XTH-modell använder en unik metod för att reglera värme i hemmet, liknande den man upplever med en öppen spis. Istället för att helt stänga av när uppsatt temperatur uppnås, reducerar den här modellen kompressorns arbete och låter enbart fläkten sköta distributionen av värmen. Detta ger en mer balanserad inomhustemperatur över tid.

XTH-modellen har erhållit Good Design Award för sin banbrytande design och funktionella excellens.

Beställ installation av Daikin Stylish XTH

Placera din nya luft-luftvärmepump på den plats där den gamla stått – eller på en ny plats. Kanske har du aldrig ägt en luftvärmepump? Då kan el behöva dras fram till installationsplatsen. När du beställer en luftvärmepump kan du samtidigt beställa en installation med eldragning, som sköts av någon av de professionella installatörer som finns i vårt nätverk. 

Vi hjälper dig 

Oavsett var i Sverige du bor finns vi på plats och hjälper till med installationen av din värmepump när du behöver det. Och lämnar dessutom garanti på både luftvärmepumpen och installationsjobbet. I installationen ingår bland annat: 

  • Fyra meter rör, plastkanal, dräneringsslang och signalkabel. 

  • Montering av utedel. 

  • En väggkonsol och vibrationsdämpare. 

  • Vakuumsugning och igångkörning. 

  • Stickkontakt för förberedd eller befintlig el. 

Om du har en gammal värmepump och den nya ska sitta på samma ställe monterar vi ned den äldre varianten. Däremot ingår inte bortforsling av vare sig gammal pump eller emballage. 

Nytt köldmedium för bästa effekt! 

EU ställer allt hårdare krav på värmepumpstillverkarna vad gäller miljövänlighet. Daikin Stylish XTH har självklart därför det nya köldmediet R32, vilket bidrar till en grönare omgivning samtidigt som du maximerar insparningen – vilket är något vi tycker är extremt viktigt. Jämför du till exempel köldmedie R410A med R32, så har GWP-värdet (Global Warming Potential) reducerats till en tredjedel, något som talar för sig själv. Dessutom har Panasonics nya rotationskompressor R2. Detta gör att det är deras bästa och effektivaste modell hittills!

Mer information
Tillverkare (märke)Daikin
Energiklass ettiketA+++
Energiklass VärmeA+++
Effekt värme3,2 (0,8-6,9) kW
SCOP5,1
Energiklass KylaA+++
Effekt kyla3,0 (0,7-4,5) kW
SEER7,63
Garanterad drifttemperatur värmedrift−30
Ljud (db)19 / 24 / 31/41
LuftrenareJa
Garanti (år)5
Modellbeteckning innedelFTXTA30CB/CW
Mått innedel Höjd-Bredd-Djup295x798x189
Avstånd från tak3-5 cm
Innedelens vikt11,5
Modellbeteckning utedelRXTA30C
Mått utedel Höjd-Bredd-Djup605x930x376
Utedelens vikt42
KylmediumR32
Nätspänning (V)230
Rekommenderad avsäkring amp10
El-koppling viautedel
Rördimension1/4" 3/8"
Max rörlängd (m)20
Max höjdskillnad (m)15

Lämna ett meddelande


Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.