image
Daikin Origo R II 35
34 875 kr
A++

Daikin Origo R II 35

Installation ingår
Värmer 10-150m² 
Kyler 10-90m²

Energiklass A
Inverter
Svingkompressor

Kontakta oss gärna på 010-33 00 135 för mer information!

Tillgänglighet: I lager
34 875 kr
A++
Antal:
Antal:
Antal:
Antal:
Jämför

Varför Daikin

Daikin är världsledande inom kyla och värme. För att ta fram värmepumpar som är utformade helt efter de krav och förutsättningar som finns i Sverige kom Daikins främsta internationella tekniker hit. Här mötte de våra erfarna värmepumpsinstallatörer och tog del av deras kunskap och erfarenheter. Det var så Optimised Heating föddes.

Den nuvarande generationen Optimised Heating är en succé! Äntligen finns det luftvärmepumpar som ger mycket värme när det är riktigt kallt. Borta är strömslukande värmekablar och den optimerade avfrostningslogiken ökar effektiviteten ytterligare.

Daikins luftvärmepumpar i Optimised Heating 4-serien behåller minst sin nominella effekt ända ner till -17°C. Inget annat fabrikat behåller sin nominella effekt i så låga utomhustemperaturer som Daikin.

Den avancerade mikroprocessorn ser till att maskinen endast avfrostar när det behövs. Även vid så kalla temperaturer som -25 °C kan maskinen, under rätt förutsättningar, jobba mer än 10 timmar mellan avfrostningarna

I utedelen använder sig Daikin av den senaste generationen av 3-lagers frihängande värmeväxlare. Den stora fördelen är att det inte behövs någon strömslukande värmekabel för avisning eller extra jordfelsbrytare för värmepumpen. Ett vanligt problem för luft/luftvärmepumpar, oavsett märke, är annars att värmekabeln med tiden kan orsaka jordfel. Med Daikins nya teknik är problemet löst. Daikin har korrosionskyddade värmeväxlare sedan många år.

Varför Origo XRH

Diskret

Daikins Origo XRH är värmepumpen som ersätter dina vanliga elektriska element och kan värma eller kyla hela huset med skön luftspridning från golv till tak.

Sköna golv

Origo XRH gör ett stort jobb för ditt inneklimat. Tack vare utblås i både över- och nederdel får du jämnare värme i huset och varmt golv på köpet!

Mycket tyst

Tack vare den avancerade lösningen på fläkthjulet ger maskinen ett högt flöde med en minimal ljudnivå. Värmepumpen upplevs i det närmaste ljudlös vid normaldrift.

Ren luft

Det luktavlägsnande filtret bryter ner odörer och garanterar en jämn tillförsel av ren luft.

Styrning via WiFi

Via appen Daikin Residential Controller kan man ställa in värme- och kylsystemet från sin smartphone. Det enda som krävs är ett lokalt nätverk i hemmet. Appen erbjuder även röststyrning via smarta enheter som Google Assistant och Amazon Alexa.

Mer information
Tillverkare (märke)Daikin
Energiklass ettiketA++
Energiklass VärmeA++
Effekt värme4,5 (1,4-5,8) kW
SCOP4,63
Energiklass KylaA+
Effekt kyla3,4 (1,4-4,0) kW
SEER8,11
Garanterad drifttemperatur värmedrift−25
Ljud (db)24/27/33/39
LuftrenareJa
Garanti (år)6
Modellbeteckning innedelFVXM35A
Mått innedel Höjd-Bredd-Djup600x700x210
Innedelens vikt14
Modellbeteckning utedelRXM35R9
Mått utedel Höjd-Bredd-Djup551x847x312
Utedelens vikt38
KylmediumR32
Nätspänning (V)230
Rekommenderad avsäkring amp13
El-koppling viautedel
Rördimension1/4" 3/8"
Max rörlängd (m)20
Max höjdskillnad (m)15

Lämna ett meddelande


Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.